Selecteer een pagina

Bij het aanbrengen van huisverbeteringen kiezen sommige huiseigenaren ervoor om het project zelf aan te pakken. Personen met weinig kennis van huisverbetering zullen echter moeten vertrouwen op een aannemer. Het selecteren van een goede en betaalbare aannemer is essentieel. Omdat sommige aannemers louche zijn en belachelijk hoge kosten in rekening brengen, vereist het kiezen van de juiste aannemer onderzoek. Hier zijn een paar tips om je te helpen de beste aannemer te kiezen voor je volgende huisverbeteringsproject.

Krijg verwijzingen van familie en vrienden

Familie en vrienden vragen naar de naam van een goede aannemer kan de moeite waard blijken. Als een familielid of kennis soortgelijke huisverbeteringen heeft uitgevoerd, en tevreden was over het werk, kan het gebruik van dezelfde aannemer het selectieproces versnellen. Proberen een louche aannemer te identificeren is moeilijk. Het gebruik van verwijzingen om een aannemer te selecteren zal je kansen vergroten om een gerenommeerd huisverbeteringsbedrijf te vinden.

Blader door aannemers in Google

Als je vrienden en familie geen goede aannemer kunnen doorverwijzen, dan zul je moeten vertrouwen op Google en andere vormen van advertenties. De gele pagina’s bevatten veel lijsten, wat het selectieproces uitdagend maakt. Vuistregel: neem niet de eerste aannemer aan die je contacteert. Vraag in plaats daarvan informatie en offertes aan bij verschillende bedrijven.

Vraag een prijsopgave en vraag hoe lang het duurt om de klus te klaren. Elk bedrijf zal je licht verschillende schattingen geven. Het is verleidelijk om de goedkoopste aannemer te kiezen. Bedenk echter dat duurdere aannemers wellicht betere materialen gebruiken of een reputatie hebben voor goed werk.

Onderzoek aannemers met het Ondernemingsnummer

Als je je zoektocht naar een goede aannemer begint, neem dan contact op met het ondernemingsnummer via het internet. Als een aannemer of bedrijf klachten heeft ontvangen van vroegere klanten of een slechte reputatie heeft opgebouwd, dan zal deze informatie naar boven komen. Kies bij het bladeren door aannemers een aannemer met een vlekkeloze staat van dienst.